voorwaarden koop & retourneren

Niet helemaal tevreden over de gekochte meubels? Bekijk hieronder de regels die wij hanteren met betrekking tot het retourneren van producten. Alle artikelen worden door de Gebroeders van Duijn verkocht in de staat waarin het zich bevindt.

ONLINE BESTELLING RETOURNEREN:
Alleen bij koop op afstand, dus via onze webshop, zonder het product vooraf te hebben gezien, heb je recht op ontbinding van de koop d.m.v geld retour. Producten moeten binnen 14 dagen na de ontvangst datum teruggestuurd zijn.

Twijfel je over een product? Je bent natuurlijk harte welkom in onze winkel in Den Haag om het product te komen bekijken. Bel voor een afspraak, of kijk op facebook  of we open zijn.

SPELREGELS VOOR ONLINE RETOURNEREN

  • Je dient, voordat je het product aan ons retour zendt, dit schriftelijk, via email aan ons te melden.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening
  • Zodra het product retour is ontvangen in de staat zoals het is gekocht, zonder (nieuwe) beschadigingen, zullen wij het bedrag bedrag van het geretourneerde product, binnen 14 dagen overschrijven op je bankrekening.
  • Het is ook mogelijk het product (altijd op afspraak) persoonlijk retour te brengen naar onze winkel in Den Haag. Ook wanneer je voor deze optie kiest zullen wij het bedrag binnen 14 dagen overschrijven op jouw bankrekening, of je kunt ter plekke een tegoedbon krijgen voor het bedrag (exclusief de eventuele bezorgkosten).

AANKOOP WINKEL RETOURNEREN / RUILEN:

  • Tweedehands (vintage) meubels zijn te ruilen of retourneren binnen zeven dagen na aankoop.
  • Ruilen of retourneren kan alleen met kassabon en in de staat zoals je het meubel gekocht hebt.
  • Als je niet wenst te ruilen voor een ander product, dan krijg je voor het bedrag een tegoedbon. Let op: wij geven nooit geld retour.